De P voor Prematuur – Wereld Prematuren Dag 2021

De P voor Prematuur – Wereld Prematuren Dag 2021

Het is 17 november. Wereld Prematuren Dag 2021. Dit is mijn 7e prematurendag. Het thema van dit jaar is P voor prematuur. Goh grappig al die P’s die langskomen op m’n tijdlijn op instagram, maar verder kan  ik er niet zoveel mee dacht ik. Maar zoals dat gaat rond deze...
Superheld Brent | Wereld Prematuren dag 2020

Superheld Brent | Wereld Prematuren dag 2020

Hieronder lees je het verhaal van superheld Brent | Wereld Prematuren dag 2020 Dit jaar vroeg ik aan lieve vriendin Annemieke of zij een gastblog wilde schrijven ter gelegenheid van Wereld Prematuren dag (17 november 2020). Ik ken haar en haar zoon Brent al vanaf dat...
Prematuren geboortekaartje – hoe het begon

Prematuren geboortekaartje – hoe het begon

Tja, Prematuren geboortekaartje – hoe het begon, met mijn eigen prematuren zoon (2014) natuurlijk. Maar toch duurde het nog 4 jaar voor ik de eerste kaartjes ontwierp speciaal voor prematuur geboren kindjes. En nog weer 3 jaar voor ze een eigen website kregen....
Mijn allereerste prematuren geboortekaartje

Mijn allereerste prematuren geboortekaartje

Dit is mijn allereerste prematuren geboortekaartje dat ik ontworpen heb, voor mijn zoon Jona. Voordat hij werd geboren dacht ik nog zeeën van tijd te hebben om zijn kaartje te ontwerpen. Ik was immers pas 6 maanden zwanger, en veel verder dan wat experimenteren met...