over prematurengeboortekaartje.nl

dit ben ik buidelend met mijn prematuur

En dan ben je opeens moeder van een prematuur en ziek geboren kindje. Niet thuis. Niet omringd door familie. Niet rustig herstellen van de geboorte van je kind.

Wel veel zorgen, onzekerheid en weinig privacy in een steriele omgeving. Met dagen die bestaan uit kolven, buidelen en heen en weer naar het ziekenhuis.

Dit ben ik, nu al bijna 7 jaar geleden, maar bij het zien van de foto’s ben ik direct terug. Hoor ik de geluiden van de alarmen en ruik ik de handen-alcohol.

Ook hier ontstond het allereerste prematuren geboortekaartje dat ik maakte voor mijn zoon Jona. Zijn kaartje ontwierp ik toen hij ongeveer 3 weken oud was. Zijn toekomst was allesbehalve zeker maar hij was er en iedereen mocht het weten!

Het geboortekaartje voor Jona was ook het startpunt van mijn bedrijf bij Bis, de webshop voor persoonlijke geboortekaartjes en bijzondere trouwkaarten. De geboortekaartjes voor prematuur en ziek geboren kindjes kreeg daar ook een plek maar ik vond dat deze bijzondere kaartjes meer aandacht verdienden en vandaar dat ze hier hun eigen plekje op het internet hebben gekregen!

De website is nog volop in ontwikkeling maar zo heb je toch alvast een beetje achtergrond. Ben je net ouder geworden van een te vroeg of ziek geboren kindje en wil je alvast de kaartjes bekijken voordat ze verhuizen naar deze website klik dan op de link om naar de andere website te gaan >> naar prematuren geboortekaartjes op bij Bis

Wil je een kijkje achter de schermen en als eerste op de hoogte zijn van leuke nieuwtjes,  neem dan een kijkje op mijn Instagram of Facebook pagina.

prematuren geboortekaartje balans meisje set met labeltjes close up
prematuren geboortekaartje set labeltjes
prematuren geboortekaartje ballenjongen set blauw met labeltjes