Veel gestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina een overzicht van de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet bij, stuur deze dan naar info@bijbis.nl

Bestellen & levering

Hoe kan ik een geboortekaartje bestellen?

Bestel en betaal eenvoudig een geboortekaartje uit de collectie via de website of stuur een mailtje met je bestelling. Als je via email bestelt kan je ook betalen via bankoverschrijving.

Wat is het verschil tussen een voorbeeldkaartje en een proefkaartje?

Een voorbeeldkaartje is een kaartje uit de collectie dat al bij ons op voorraad ligt en wat wij kosteloos naar je opsturen. Zo kun je alvast het papier, formaat en kleuren van het kaartje beoordelen. Bestellen van een voorbeeldkaartje kan door een email te sturen naar info@bijbis.nl

Een proefkaartje is een gepersonaliseerd kaartje, dus met al jullie eigen gegevens er op zodat je precies kunt zien hoe jullie kaart er uit ziet. Bestel je een kaart bij bij Bis dan krijg je altijd een gratis proefkaartje voordat de hele oplage wordt gedrukt. Ben je nog niet zeker of je een kaart bij ons wilt bestellen maar wil je een ontwerp wel graag in het echt zien met jullie gegevens er op? Bestel dan een gepersonaliseerd proefkaartje voor € 5,- via info@bijbis.nl 

Hoe snel heb ik de kaarten in huis?

Bestel je een geboortekaartje uit de collectie, dan heb je binnen 2 werkdagen een digitale proef van deze kaart in je inbox. Als deze akkoord is ontvang je vervolgens binnen 2 werkdagen het proefkaartje in huis. Als deze proef helemaal in orde is geven jullie akkoord en wordt de hele oplage gedrukt. Is di voor 11.00 ‘s ochtends akkoord, dan worden de geboortekaartjes die dag nog gedrukt en verzonden via pakketpost.

Heb je meer haast met de kaarten neem dan even contact op via telefoon (06-455 328 39) en we laten weten of en hoe het sneller kan.

Kan ik de enveloppen alvast ontvangen?

Ja, dat kan! Je betaalt dan afhankelijk van de hoeveelheid de verzendkosten voor een brievenbuspakketje of gewoon pakket.

Ontwerp & personalisering

Ik heb een mooi ontwerp gevonden, maar wil graag andere kleuren, kan dat?

Ja, dat kan! Wij passen alle ontwerpen gratis naar jullie wens aan. Dus wil je een andere kleur, lettertype, iets toevoegen, geen probleem! Geef je wensen door bij je bestelling en we passen het aan.

Ik heb een mooi kaartje gevonden, maar wil graag een enkele / dubbele kaart, kan dat?

Ja, dat kan! Wij passen alle ontwerpen gratis naar jullie wens aan. Dus wil je liever een enkele of dubbele kaart, mail dan even je wensen naar info@bijbis.nl en je ontvangt een nieuwe prijsopgave.

Ik heb een mooi kaartje gevonden, maar wil graag een kleinere/ grotere kaart, kan dat?

Ja, dat kan! Wij passen alle ontwerpen gratis naar jullie wens aan. Dus wil je liever een kleinere of groter formaat kaart, mail dan even je wensen naar info@bijbis.nl en je ontvangt een nieuwe prijsopgave.